Sabrina blogt (weer)

Eind dit jaar bestaat mijn blog hier tien jaar. Wellicht heb ik gedurende die tien jaar vaker niét dan wél geblogd, en toch is volgens mij het grootste deel van het voorbij decennium dat stemmetje dat zegt "je zou nog eens moeten bloggen, Sabrina" aanwezig geweest.

Nu goed, hoe het kwam dat er hier al dan niet werd geblogd, ga ik niet meer helemaal uit de doeken doen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zinnens ben de blogdraad weer min of meer op te pikken. Het is tenslotte nog steeds het seizoen der goede voornemens.

Al mag ik er ook aan toevoegen dat ik de laatste tien jaar behalve ouder, hopelijk ook wel (een beetje) wijzer ben geworden en dat dus het bloggen wat meer uit de losse pols, zonder onrealistische planningen en onbereikbare verwachtingen voor mezelf zal verlopen. Ik ben alvast benieuwd. Imperfecte actie boven eeuwig uitstelgedrag.

Laat dit eerste berichtje daar een bewijs van zijn.

Tot schrijfs!
Reacties

Een reactie posten