Hoogtepunt der volwassenheid

Een heel weekend vruchteloos het toilet op de badkamer proberen te ontstoppen nadat de jongste telg op vrijdagochtend nogal kwistig was met het toiletpapier.


's Maandagsmorgens alsnog hulp moeten inroepen van een ontstoppingsdienst. Door een soortement van miscommunicatie over de afspraak met de ontstopper een fikse ruzie met de echtgenoot krijgen. Een aanzienlijk bedrag mogen neertellen voor wat een tamelijk standaard ontstoppingsklusje lijkt.

Op Valentijnsdag dan nog. Had ik me mijn wildste dromen niet kunnen voorstellen, om zo een keer de Dag van de Liefde te mogen vieren. Ter gelegenheid dekte ik de tafel voor het avondeten met servetten, de mooie glazen en sfeervolle kaarsjes. Eens zo gezellig voor mijn kroost om hun neus te kunnen ophalen voor hun pasta en sneller "ik heb genoeg" te kunnen zeggen dan hun bord leeg te eten!

Dat is toch werkelijk volwassenheid op topniveau? Of misschien is dat een challenge die je moet completen voor je 40 wordt? (Eind dit jaar is het mijn beurt...) #adulthoodlevelunlocked

De ruzie met mijn valentijntje is intussen nog niet helemaal opgelost. Ik kreeg (nog?!) geen valentijnscadeau om het goed te maken. Maar ik heb wel een ontstopt toilet.

Reacties